Rodi

Banketbakkerij G. Roetman al 24 jaar aan Osdorper Ban

REGIO - Deze maand is het 24 jaar geleden dat banketbakkerij G. Roetman haar deuren opende van de winkel aan de Osdorper Ban in Amsterdam. Al sinds die tijd doen Gerry en Jordy in de bakkerij en Mieke in de winkel hun uiterste best hun klanten te verwennen. Gezien het feit dat zij nog steeds een prachtige en goed lopende winkel hebben, blijkt dit uitstekend gelukt te zijn.

 


Gerry liep als kind vaak bij de banketbakkerij bij hem in de buurt langs. Als hij naar binnen keek vond hij het enorm interessant wat daar allemaal gebeurde en die geur…heerlijk! Banketbakker worden bleek zijn passie en later opende hij zijn winkel aan de Osdorper Ban. Kort erna kwam zijn zoon Jordy het team versterken en momenteel bestaat het banketbakkersteam uit totaal vier personen. Elly en Mieke staan dagelijks in de winkel en proberen de klanten zo goed mogelijk over al dat lekkers te informeren. De keuze is enorm en aangezien alles op wens gemaakt kan worden is goed advies natuurlijk erg belangrijk.

Creatief


Alle banketbakkers bij Roetman zijn gediplomeerd en stuk voor stuk verstaan zij hun vak als geen ander. Naast goed vakman moet je in dit vak ook nog eens creatief zijn. Zo krijgen ze de meest uiteenlopende wensen van klanten en vaak zijn de resultaten ware kunststukken. Maar de echte toppers zijn de “kinder stapel taarten” waar men bij Roetman in gespecialiseerd is. Sowieso zijn alle producten van eigen fabricaat en topkwaliteit. Niet voor niets komen klanten vanuit het hele land om hier banket en gebak te komen halen. De bakkerij voldoet ook aan de strengste kwaliteitseisen rondom hygiëne en voedselveiligheid, sinds 2001 zijn zij in het bezit van het HACCP certificaat.

Telefonisch en online bestellen


Het gebak en banket zijn ook telefonisch te bestellen. Handig als je een feest geeft of voor bedrijven. Over ongeveer twee maanden kan men bij G. Roetman ook online gebak bestellen. De twee chauffeurs zorgen bij deze handige service dat alles dagelijks netjes en op tijd afgeleverd wordt. De familie Roetman gaat vol goede moed te toekomst tegemoet. Sinds kort is zoon Jordy mede-eigenaar geworden en zal binnen een aantal jaren het hele bedrijf van zijn ouders overnemen. Banketbakkerij G. Roetman is gevestigd aan de Osdorper Ban 126-128 in Amsterdam. Telefoon 020-6190314,email:info@banketbakkerij-roetman.nl,website www.banketbakkerij-roetman.nl/, facebook: www.facebook.com/banketbakkerijroetman/ en op instagram.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 april 2018 - 14:19