Rodi

Twee jaar Broers Optiek & Optometrie

ZWANENBURG - Alweer twee jaar geleden openden Soheil en Samiar Madadi Far hun zaak Broers Optiek & Optometrie aan de Dennenlaan in Zwanenburg. Vorige week was het daarom feest. Dit werd gevierd met taart en champagne voor alle aanwezigen.


De zaak in Zwanenburg heeft inmiddels 4 medewerkers, waarvan 2 optometristen. Daarbij heeft ieder een eigen specialisme. Naast het aanmeten van de mooie collectie brillen die zij in hun winkel aanbieden, kunnen de broers Soheil en Samiar ook de gezondheid van de ogen onderzoeken en daarbij eventuele oogafwijkingen en oogziektes herkennen. Naast het managen van hun zaak in Zwanenburg hebben zij ook 2 dagen per week een zelfstandig spreekuur op de polikliniek oogheelkunde in het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam. Na grondig onderzoek zijn zij eveneens in staat diagnoses en een behandelplan op te stellen in samenwerking met de oogarts. Deze kennis die zij hierbij opdoen passen zij ook toe in hun winkel waarbij de benodigde apparatuur om dit te kunnen doen aanwezig is. Soheil is tevens werkzaam als trainer bij Johnson & Johnson waar hij binnen de Benelux trainingen geeft aan andere optometristen en contactlensspecialisten.

Unieke collectie


Elke bril die zij in hun winkel hebben, zijn door de broers stuk voor stuk zelf uitgekozen. Op zoek naar een unieke collectie brillen bezoeken zij jaarlijks nationale en internationale de beurzen. Met hun collectie van ongeveer 800 monturen is er voor elk budget een ruime keus aan monturen. Verder hebben zij geavanceerde apparatuur om in hun zaak op het gebied van contactlenzen maatwerk leveren. Broers Optiek & Optometrie, Dennenlaan 117 in Zwanenburg, telefoon: 020-3638394 E-mail: info@broersoptiek.nl en website: www.broersoptiek.nl

Artikel geplaatst op maandag 13 november 2017 - 13:08